15. hrvatski festival sportske rekreacije žena održat će se 16. studenog 2019. u Virovitici

Na 4. redovnoj skupštini Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ održanoj 5. prosinca u Zagrebu, Društvo za sport i rekreaciju Podgorje službeno je potvrđeno za domaćina 15. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena. Festival će se održati 16. studenog 2019. godine u Virovitici, a očekuje se dolazak preko 300 žena iz cijele Hrvatske.

Uz predsjednika Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Vladimira Findaka, skupštini u Zagrebu nazočili su, među ostalima, zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek – Golinac, tajnik Sportske zajednice grada Tihomir Majstorović, predsjednik Vijeća Mjesnog odobra Podgorje Milan Krmpotić te predsjednica Društva za sport i rekreaciju Podgorje Helena Bukvić.

Inače, Društvo za sport i rekreaciju Podgorje jedna je od rijetkih ekipa u Hrvatskoj koja dvadeset godina u kontinuitetu sudjeluje na Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu, a 2014. godine dodijeljena im je nagrada Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ za razvoj sportske rekreacije u lokalnim sredinama. (virovitica.hr)

Skip to content