14. kvalifikacijski turnir- 3. zlato za virovitičke mažoretkinje u 2009!

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U nedjelju 03.05.2009. godine u Bedekovčini održan je 14. kvalifikacijski turnir mažoret i pom-pon timova u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pontimova Hrvatske, a pod pokroviteljstvom općine Bedekovčina.
U nedjelju 03.05.2009. godine u Bedekovčini održan je 14.kvalifikacijski turnir mažoret i pom-pon timova u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske, a pod pokroviteljstvom općine Bedekovčina. Turniru se odazvalo 11 timova članica Saveza, koji su se natjecali u velikim formacijama sa štapom i pom-ponima u kategoriji kadetkinje, juniorke i seniorke. Virovitičke kadetkinje su svojim nastupom u defileu te izvedbom
koreografija sa pom-ponima osvojile 1. mjesto i okitile se zlatom, te se kvalificirale na Europsko prvenstvo. Ovo je 3. zlatna medalja tima Virovitičkih mažoretkinja u ovoj godini. Rezultat je to marljivog i strpljivog rada svih, a posebno najmlađih članica tima ( koje su s mažoret pom-pon plesom započele tek ove školske godine), ali i iskusne i stručne licencirane trenerice Ane Kočić te velikog entuzijazma i podrške roditelja.

Skip to content