127. brigada HV-a u subotu, 2. listopada obilježava 30. obljetnicu ustroja – doznajte program

U subotu, 2. listopada Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, Podružnica Virovitičko-podravske županije, Ogranak Virovitica organizira obilježavanje 30. obljetnice ustroja 127. brigade HV.

Obilježavanje ove velike obljetnice započet će svetom misom za poginule i umrle hrvatske branitelje u crkvi sv. Roka u Virovitici u 7 sati, a potom se nastaviti polaganjem vijenaca i lampiona na Gradskom groblju Virovitica u 9 sati.

Nakon toga je predviđen obilazak postava “Virovitica u Domovinskom ratu” u Gradskom muzeju Virovitica u 10 sati te će se potom organizirati mimohod nazočnih pripadnika 127 brigade i braniteljskih udruga grada Virovitice do Centra kulture gdje će u 11 sati početi Svečana akademija.

Pozivamo sve bivše pripadnike 127. brigade da se odazovu na obilježavanje 30. obljetnice. Tim povodom tiskana je fotomonografija o ratnom putu Brigade koja će biti predstavljena i poklonjena svim prisutnim pripadnici i gosti na Svečanoj akademiji – rekao je predsjednik Udruge Vlado Paurić. (www.icv.hr)

1632750355505

Skip to content