12 ekipa iz 5 europskih zemalja: U Virovitici u petak, 2. veljače, počinje 12. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Početkom veljače već niz godina u Virovitici se održava Međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete, ove godine po dvanaesti put. U organizaciji je sve spremno za početak, iako nas iskustvo uči da u posljednji trenutak zna iskrsnuti nešto nepredviđeno, vrijedni organizatori su pripravni i za takva iznenađenja. Ove godine na turniru sudjeluju: Partizan iz Beograda, Pivovarna Laško iz Celja, Gorenje iz Velenja, Krka iz Novog Mesta, Borac iz Banja Luke, WAT Atzgersdorf iz Austrije, PLER iz Budimpešte, Dugo Selo, Zamet iz Rijeke, Balić&Metličić iz Splita, Prvo plinarsko društvo Zagreb i domaćin Viro Virovitica.

Turnir će se igrati u tri sportske dvorane: Osnovne škole u Gradini, Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici i virovitičke Tehničke škole. Nakon europskog prvenstva u Hrvatskoj ljubitelji rukometa moći će pogledati igrače koji će biti nosioci rukometnih reprezentacija svojih država u idućim godinama. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

Skip to content