Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Kino Park: Ringe ringe raja

9. rujan. 2018. @ 17:00 - 18:30

IZVORNO IME: Duck Duck Goose
REDATELJ: Christopher Jenkins | ŽANR: animirani
ULOGE: Boris Barberić, Daniel Dizdar, Mirela Videk
TRAJANJE FILMA: 91 minuta | GODINA: 2018 | DRŽAVA: SAD, Kina | PLAKAT FILMA

SADRŽAJ FILMA:
U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.
Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

Detalji:

Datum:
9. rujan. 2018.
Vrijeme:
17:00 - 18:30

Lokacija

Virovitica
Virovitica, Virovitica 33000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Grad Virovitica